KJÆRLIGHETEN

Min kjære og jeg møtte hverandre for aller første gang da vi begynte i parken som små. Etter parkens glade dager ble det tid for skole for oss begge, og det gikk mange år før vi i det hele tatt tenkte på hverandre igjen…

Det var først da jeg startet mitt første år på videregående jeg oppdaget denne kjekke mannen på ny! (Vil legge til her at jeg ikke koblet at dette var samme gutt jeg en gang hadde gått i samme park med). Hvem var denne nydelige mannen? Hvilken klasse hørte han til? Wow, vi tar jo samme buss!! (DÅN!)

Ja, jeg ble helt oppslukt. Sjenert som jeg er ble det med tankene og smugkikking.. Og jaggu  tok det ikke litt over et år før Henrik i det hele tatt enset min eksistens, og det med et lite dytt fra ei venninne av meg (ufrivillig-villig fra min side… haha). At han ikke hadde merket mine oppslukte øyne og røde kinn før går over hode på meg, for jeg tror ikke jeg var så diskre som jeg skulle ønske… (Skyller på at jeg var 16).

Men! Det gikk da bra til slutt! Ble lurt med på en kinotur av samme venninne og etter en mer privat «date» hjemme hos meg senere,  var han min! (hihi) Ja, og siden har vi vært et par♡ Livet har ikke vært det samme siden! Med Henrik er de mørkeste av mørke dager litt lysere, og ingenting blir umulig. Jeg har alltid en hånd å holde i, alltid en skulder å gråte på – og om jeg kunne spy glitter, regnbuer og sommerfugler hadde jeg sikkert gjort det (haha?)

Etter 1 år som kjærestepar fridde han til meg, med tårer i øynene svarte jeg selvfølgelig ja! Etter mye planlegging, pengesparing og et hardt år som studenter hadde vi et perfekt bryllup i august 2012♡

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s