En perfekt dag

4. august 2012

En solfylt lørdag i august stod vi i kirken og sa våre JA. Alt var absolutt perfekt. Jeg hadde verdens flotteste mann ved min side og klodens beste familie og venner tilstede. Smilet stod på hele dagen uten problem ♡

Vi ble servert deilig mat, hørte flotte taler, herlige kaker, dans, latter og alt en kan ønske seg på dagen sin! Stor kjærlighetsklump i magen, rett og slett! hihi ♡

Noe av det morsomste jeg har gjort så langt i livet er å planlegge bryllup, til og med nå – etter at vi er gift tar jeg meg i å ”planlegge”. Alt ble ikke som visjonen, men verken Henrik eller jeg kunne ønsket oss en bedre dag!

Lenge leve kjærligheten! ♡

Andre tekster om vårt bryllup:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s