Ferietur del II: hvor var vi?

Min aller første sommerferieuke for året 2015 startet litt hektisk da sommerhuset vi hadde leid pluttselig ikke kunne brukes (les om det her)! En stund så det nesten ut til at det ikke kom til å bli noen tur… Men litt flaks skal man ha! Klokken 9:45 dagen før avreise fikk vi kloret tak i ny feriebolig, og endelig kunne vi senke skuldrene ❤

Med spenningsklump i magen og fullstappet bil satte vi kursen mot Saltögården i nærheten av Strömstad i Sverige (de har fin video på YouTube, eller sjekk ut nettsiden).

På turen har vi gått på oppdagelsesferd på Saltö, plukket skjell, syklet, kosa masse med sauer – fordi vi er saueelskere hele gjengen, tulla og tøysa en hel del, laget mye god mat, vært på kikketur i Strömstad, Fjällbacka og Göteborg (Liseberg) – samt en tur innom Nordens Ark i Hunnebostrand. Vi har spilt spill, tegnet, fisket og utforsket livet mellom stenene i vannkanten + jeg forelsket meg i en ICA butikk i nærheten av Strömstad (ICA Kvantum), den blir dypt savnet (akkurat som gamle naboen min i Oslo)…

Vi var spente på hvor mye folk det kom til å være der oppe, da det er flere hus på tunet og i nærheten av populære Strömstad – men virkelig, vi kunne ikke fått et bedre sted å være! Også må jeg jo nevne at jeg har vært på tur med verdens beste gjeng! Alle opplevelser blir bedre med en sånn flott gjeng!

Selv om ferien ble litt kortere enn planlagt, slik at noen ting fallt bort –  blir denne denne turen rangert høyt høyt høøøyt på lista over gode ferieturer! ❤

Skal du på ferie i Sverige? Ta turen til Saltö da vel! Du kommer ikke til å angre!

Reklamer

3 thoughts on “Ferietur del II: hvor var vi?

  1. Åh, dette minner meg om ferieturer med familien som barn 🙂 Vi leide stor bil og stappet inn hele gjengen + hund og kjørte til Sverige, hvor vi sov på hytter som vi leide. Kjempegode minner 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s