Septum

Vel, da var det gjort! En flonkende ny piercing midt i fleisen, hihi.

Som sagt sikkert en million ganger før er jeg superklein forran kamera, men det får duge! Jeg leita og leita og leita ooog leita etter fjernkontrollen til kameraet, men den har på mystisk vis tuslet ut av kamerabaggen… Så da ble det skikkelig selfies med arm og heile pakka.

Jeg er super fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Pinpoint Piercing, og ikke minst med selve piercingen ❤ Nå venter jeg bare på en ny neseskrue til vingen i posten, den jeg har i nå synes jeg ikke er noe god, og jeg vil ikke ha ring nå som jeg har septum (i alle fall ikke så stor som jeg har hatt!).

Woho! God lørdag folkens!

Reklamer

3 thoughts on “Septum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s