Lush

Etter at vi flyttet fra Oslo har jeg ikke hatt så alt for mye Lush-greier i heimen, men den trenden har endelig snudd og jeg er omtrent tilbake til der jeg liker den! (denne gangen har til og med Henrik litt stæsj!).

Tenkte derfor jeg skulle dele hva det er jeg/vi har akkurat nu med det store intranettet!

Siden jeg stort sett bare har hatt diverse ansiktsmasker og såpestykker etter at vi flyttet fra Oslo er jeg litt i utforsker fasen. Koser meg veldig med å ha mye forskjellig, og å prøve nye produkter (nytt for meg og nytt generelt).

Jeg har gitt bort noen ting til mamma og minstesøster også ( b.l.a. Aqua Mirabilis, Godiva, Flying Fox, Honey Trap, Sultana of Soap).

Du kan handle i butikk i Oslo og flere andre steder i Norge, men også i nettbutikken. Den finner du her

Les mer om Lush her.

Reklamer

One thought on “Lush

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s