En gave fra mamma

Før jul fikk jeg en telefon fra en litt opprørt mamma. Hun hadde nemlig begitt seg ut på å rense en dyreskalle til meg, siden jeg etterhvert har begynt å samle på de jeg finner ute i naturen (er jeg riktig heldig finner jeg rester som er ferdig renset, ellers kan man legge det avdøde dyret i en maurtue eller liknende…) —> Mamma derimot var da i full gang med koking og hele pakka!

Hun hadde aldri gjort dette før og lurte på om jeg hadde noen triks, det er ikke akkurat delikat arbeid, og mamma følte nok akkurat da at hun hadde tatt seg vann over hode der hun hadde et hode i en kjele på kjøkkenet… Likevel var hun mest bekymret for å ha ødelagt skallen, søteste mamsen!

Vel, den var ikke klar til jul, siden mamma – lik meg selv (er vel der jeg har det fra) skal ha det absolutt så nærme perfekt som mulig før overrekkelse! Tydeligvis ble den ikke så fin etter alt arbeidet, så  derfor er den blitt malt. Jeg er kjempe fornøyd med gaven min, og synes mamma har gjort en utmerket jobb med sin aller første (og siste) rens av dyreskalle! Jeg synes den ble KJEMPE KUL:

Tusen takk mamma! ❤

 

Psst! Jeg ser at jeg har skrevet mitt eget navn feil! Huhu… Sånn kan det gå c: /13.02.15/

Reklamer

One thought on “En gave fra mamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s