There’s no place like home

I flere år har vi pratet om huset i Fenstad. Huset mannen min vokste opp i. Huset vi skal ta over når tiden er inne. ”Når tiden er inne…”. Vel, når vi har råd til det, og med de leieprisene som er mange steder i dag har vi sett at det er så godt som umulig å spare mens vi leier. Ikke helt umulig, bare litt umulig. Ergo, det går for sakte!

Derfor har vi nå etter mange lange samtaler oss i mellom, og nå til slutt med svigermor, bestemt: vi flytter hjem.

Galskap sier du? Mulig det. Her er det maaange argumenter for og i mot, men vi har bestemt at hvis vi har tenkt å ta over huset før vi er 35+ vi få fortgang i sparingen.

Det er ikke sånn at vi flytter hjem og svigermor skal forsørge oss, eller fordi vi ikke klarer oss på egenhånd, det vil jeg bare få frem med en gang! Leieprisen derimot går betraktelig ned og vi deler mer på mat-og bensin utgifter f.eks.

Vi har bodd mye hjemme hos svigermor før, som da det brant hos oss i fjor eller det året Henrik gikk Idrett på HiOA. Ellers har vi stort sett tilbrakt hver sommer  i Fenstad (som gjester, vel å merke) – så det er ikke helt nytt. Denne gangen har vi mer å by på, både økonomisk og med ”goder”. Vi har begge jobb, vi har en bil, og en del praktiske eiendeler  alle kan ta nytte av – og selvfølgelig flere hjelpende hender i huset.

Ellers må vi klare å respektere og ta hensyn til hverandre det året (+/-) vi skal bo sammen.

Enda et kjempe pluss i mitt dyreelskende hjerte er at; Luna får gå ute i trygge omgivelser!

Hun har ikke vist tegn til å ikke trives her i leiligheten vår, men det er klart det er trangt og trist for en godt voksen utepus? Både Henrik og jeg hatt litt vondt av tanken på at hun skal leve innendørs resten av sitt katteliv.

Noen ganger må man gå litt baklengs for å komme seg fremover! Vi er klare for nok et nytt eventyr, med både positive og kjipe opplevelser – hihi! ❤

P.S. Må jo føre til at jeg har tidenes svigermor som i det hele tatt er villig til å ta oss inn (igjen!). Nuss, klem og evig takknemlighet til deg!!

Reklamer

2 thoughts on “There’s no place like home

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s