Mye som skjer…

Ja, det skal jeg fortelle deg! Det er ikke mengingen at man skal ha noen rolige dager, i alle fall ikke for oss (hehe).

Lørdag 16. november skjedde det noe jeg aldri trodde jeg måtte komme til å oppleve i løpet av livet… Nemlig brann i leiligheten. Det var seint, vi hadde kosa oss med pappa som middagsgjest, til tross for lang og slitsom dag (jeg var en tur på legevakta og Henrik var ikke til å få opp av sofaen… Fin gjeng). Henrik og jeg sa hade til pappa og rydda kjøkkenet før vi satte oss godt til rette i stua for å slappe av med iPad og PC.

Det tok ikke lang tid før Henrik kikkert rart på meg og sier «Hva er den lyden…?» samtidig som han reiser seg opp og åpner døra inn til kjøkkenet. Der jeg satt i sofakroken så jeg rett inn på kjøkkenbenken, som til min store overraskelse stod i fyr og flamme. Røyk over alt. Henrik lukker døra og sier «Vi må komme oss ut!». Jeg ba han om å løpe opp til huseier, mens jeg ringte brannvesnet. Klokka var 23:54 da jeg ringte.

… Lang historie kort: alle kom seg trygt ut av hus. Brannvesnet kom. Ambulanse kom. Politiet kom. Mange spørsmål å svare på, en god del frykt å tenke på…

Brannen startet i oppvaskmaskinen. Takk og lov hadde vi ikke lagt oss.

Så til alle dere som sover med oppvaskmaskinen på om natten: SLUTT med det! Brannen vår rakk ikke å bli stor, men det er ikke mange av våre eiendeler som ikke er hardt rammet av søt og gift. Hadde vi sovet er det ikke godt å si hvordan det hadde endt.

— Derfor er det ikke mye lyd fra meg om dagen! (og det faktum at jeg ikke har datamaskin (eller kamera)). Vi har mye å planlegge fremover, starterhelt på nytt nå (så godt som). Vi har bodd hos svigermor i Fenstad siden brannen, men flytter til ny leilighet på Neskollen før jul.

Til tross for sjokket, styret og bosituasjonen har vi det veldig bra! Det vikgtigste er at det gikk såpass bra som deg gjorde.

Så når det kommer til blogging osv, vær tolmodig. Jeg venter i spenning på lyd fra forsikringen om hvor mye vi må skaffe på nytt.

Beklager litt rotette innlegg, men nå hadde jeg mulighet til å få skrevet litt på en lånt datamaskin. Grep sjansen! haha. Snakkes.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s