Over en måned har gått og vi er fortsatt i Fenstad! Den planlagte ”tja, vi får vel ta en uke” har strekt seg veldig, og vi koser oss som bare det! Henrik kommer seg lett til og fra sommerjobben og jeg får sitte ute i finværet og gått turer på dagtid (noe det ville blitt lite av på Hvam, desverre).

Men… Dagene kryper nærmere jobbstart for min del, og da må vi hjem igjen. Det får vi ta når den tid kommer! Her kommer vi i alle fall til å kose oss en liten stund til!

Siden Henrik har jobba denne ferien har vi ikke vært på reisefot over flere dager (annet enn her i Fenstad da), men en dagstur til Amadeusparken har vi fått skvist inn på en fridag! Jeg hadde aldri vært der før (faktisk…) og syntes det var riktig så spennende, vi dro sammen med minstesøster, ei veninne av henne og pappa. Kikket på dyr, spiste is og grilla pølser i den stekende varmen. Det var veldig koselig ♡

Ellers har jeg spist mye is på terassen i Fenstad, spist stort sett alle middager ute med svigerfamilien, kosa med kattene og lest mange bøker. Til og med tatt en dukkert i Ellingsjøen med Mannebeistet og svigersøsken! (Elsker å bade, men har ikke vært mye til badevær de siste årene, gitt! Heldig med været i år!).

Må si at ferien dette året har vært mer enn velykket til tross for at Henrik og jeg ikke har hatt fri likt ♡

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s