Til min store sorg

… Har jeg ikke bunad.
Er det noe jeg alltid har ønsket meg, så er det akkurat det. Jeg er så misunnelig på alle dere flotte damer og menn der ute som eier en bunad! Når jeg har penger til overs skal jeg helt klart slå til med et bunadsinnkjøp, men det er desverre ikke ofte vi har så store summer liggende, gitt – og sparepenger går ofte utover diverse «overraskelser». Men, men… Bare vent å se! Om noen år skal jeg også feire 17. mai i finfin bunad! Ja, kanskje til og med gubben har bunad. Det hadde vært veldig flott ♥  Har/bruker du bunad på nasjonaldagen?

Dette er romeriksbunaden, hovedsakelig den jeg kunne tenke meg – men om det tilfeldigvis skulle dompe en annen bunad i fanget på meg skulle jeg nok satt meg fornøyd med det! hihi. (Bildene av bunaden og flagg er funnet på google, og eies ikke av meg)

Reklamer

2 thoughts on “Til min store sorg

  1. Jeg har aldri hatt bunad, eller hatt noe spesielt ønske om å ha det faktisk. Kanskje om jeg hadde et sted i Norge jeg hadde litt større tilknytning til enn Oslo. Da hadde jeg kanskje vært stolt av det stedet, om det var mitt hjemsted, men føler det blir litt rart å ha Oslobunad? Men hva vet jeg, kanskje mange har det også. Det er veldig fint, da 🙂

    1. Hehe, skjønner hva du mener! Ønsket meg bunad da jeg var yngre også, men syntes romeriksbunaden var.. Lite fin. Men den har vokst på meg med åra, og det er jo her jeg kommer fra! Så det passer meg ypperlig nå 😀 Oslobunaden er jo kjempe søt! Men er forsåvidt ingen grunn til å invistere i en bunad om man ikke ønsker å gå i den! hihi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s