230413

Dette innlegget ble skrevet i går kveld, men internettet ble brått borte.

Dagen i dag har stort sett bestått av å ligge heelt i ro, og svært få brå bevegelser. Har også vært over gjennomsnittet aktiv på snapchat med lillesøster Embla, og begynt å se på nok en TV-serie. Henrik tok over resten av byggejobben etter gårsdagens IKEA-tur (jeg monterte bord og to stoler i går kveld), og jeg må si det ser riktig så bra ut i heimen om dagen!


Denne lille krabaten så vi en gang vi var ute å gikk i Oslo tidligere i år. Var jo litt søt da? hihi.

Jeg ligger rett ut med skikkelig omgangssyke, uten å si stort mer om det. Kjenner at jeg ikke ønsker at bloggen «bare» skal handle om meg og mitt fantastiske immunforsvar. 

Jaja, gårdsdagens IKEA-tur var i alle fall en suksess! Vi fikk sett på alt som fantes av senger, sofaer, hyller, kjøkkenutstyr, puter… Ja, alt. Noe av det morsomste jeg vet er å holde på med innredning og oppussing, så det at pappa og Ylva skal flytte synes jeg er utrolig spennende, både fordi de endelig har nytt sted og bo – og fordi jeg får hjelpe til med flyttingen! hihi.

Men nå begynner det å bli sent, og det er tid for pannekaker her i hus! Det er tirsdag, og på tirsdager er det alltid sein middag hos oss da Henrik har karate. God kveld!

Reklamer

2 thoughts on “230413

  1. Jeg synes virkelig du skal få lagt ut bilde av bordet og stolene ferdig montert og stylet opp ala ine 8) Også synes jeg du skal skaffe deg et immunforsvar ikke ala Ine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s