Liten kjærestedag + jobb

4. mars betyr kjærestedag! Og i dag har vi vært gift i 212 dager, og vært kjærester i 1186 dager. I og med at det ikke er noe rundt tall på noen av delene kommer vi ikke til å feire, i alle fall ikke noe annet enn det vi gjør til hverdags! (Man skal vel alltid feire hverandre??!). Kanskje et ekstra kyss på lur, eller en film før sengetid? (Film skal jeg foreslå!)

Seint skal det i alle fall ikke bli i kveld! I morgen skal jeg opp på jobb i barnehagen, noe jeg skal resten av uka også. De neste to – tre ukene har jeg fått et par dager hver uke. Deilig å vite at man har litt jobb!! Da slipper vi å sulte ihjel (blandt annet).

… Snakker om jobb, penger og om mangel på mat.
Jaggu ble jeg ikke i skrivende stund ringt av en hyggelig dame fra en barnehage jeg har søkt om jobb i! Trengte bare vikar og ringevikar de også, men er da bare bra å stå på listene hos flere. Nå hadde jeg allerede lovet meg bort akkurat denne uka, men de skulle ringe ang. neste uke senere denne uka.

Nei! Nå ble jeg litt letta og glad! Jeg elsker å jobbe i barnehagen på Auli, men det er så fryktelig vanskelig å komme seg både til og fra – og jeg har desverre ikke råa til å bare jobbe 1-3 dager i ny og ne til evig tid. De jeg ble ringt fra nå er mye nærmere, så det er jo supert! Og om jeg får være litt på begge steder så vil jo ukene fort fylles opp.

Henrik og meg, sommeren 2010. Jeg har verdens fineste mann.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s