Homemade ice-tea

I dag har vi kosa oss med deilig hjemmelaget iste! Høres kanskje ikke så fryktelig forfriskende ut nå som det fortsatt er vinter, men for de to såre halsene her i hus var det veeeldig godt! Lettvint er det også – så lenge du har te og vann i hus skal du nok få det til. Du kan lage det sånn som dette for eksempel: Kok opp vann, sleng i teposene og la de trekke i 3-5 minutter. Rør inn sukkeret eller honningen og sett til kjøling. Bland gjerne inn kaldt vann med tevannet (ikke for mye! Pass på at tesmaken ikke vannes ut!). Press sitronsaft om du ønsker litt ekstra piff! (Hele sitron skiver i om du vil! hihi). Sleng i noen isbiter og du har iste klar for servering! Ekstra lekkert med et kult sugerør og litt pynt på glasset?

Hatt en real rydderunde idag, men vi blir fort slitne gitt! Pappa, mellomsøster, minstesøster og svigerbror var en snartur innom hos oss tidligere – noe som var veldig koselig! Ellers har gubben og jeg stort sett tatt det knusende med ro på sofaen. Snart er det tid før søndagsmiddag, hjemmelaget pizza står på menyen. Mm ♥

Psst! Har laget bringebær pai også. Super søndag!♥

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s