Sofa update on the day of love

I dag er dagen for kjærlighet! Ja, det er fjortende februar – nok et år er det tid for Valentins dagen. Det betyr desverre ikke at jeg på magisk vis er kvikk og fin. Fortsatt like dårlig. Fortsatt på sofaen med dyna – og alene hjemme frem til i kveld.

Med stor klump i magen måtte jeg i går  avlyse jobbavtalen for denne uka (i dag og i morgen). Rett og slett helt ute. Som nevnt i går kontaktet jeg legesenteret for time, kom gjennom idag tidlig.. Og til min store irritasjon har jeg ikke fått legetime før om over to uker fra idag. Er forhåpenligvis friskere innen den tid, for å si det sånn! Beholder timen allikevel, burde kanskje få tatt noen blodprøver (grøss og gruu!) i og med at jeg har vært mye syk de siste månedene. //edit: Pappa fikser. Time i morgen , gitt! Takk pappsen!

MEN, nok om sykdom (igjen… Beklager). Slenger inn noen detalj-bilder av kjøkkenet vårt! Planlegger å skrive innlegg om leiligheten vår, delt opp etter rom. Desverre er ikke alle rommene i leiligheten like godt belyst, så kommer ikke til å dukke opp noe før jeg finner på noe lurt (slik at bildene blir litt finere å se på). Som dere kan se er det brukt høy ISO på disse bildene.

Kjøkkenklokka vår! Veldig pen å se på, men er desverre ikke spesielt god på dette med å faktisk vise hvor mye klokka er.

Aaa, flaskegrønn! En flaskegrønn flaske til og med! Veeldig glad i fargen – og flaska!♥  Står pent og pyntlig i vinduet vårt.

En av de mange flotte bryllupsgavene våres! (Og Henriks favoritt leketøy på kjøkkenet! hihi). Ååå, KitchenAid ♥

1. Sugerør i superkul beholder! (LONKA fudge boks fra England, gave fra mamma).  2. En liten blomsterpreget okse jeg fallt pladask for da jeg jobbet i en blomsterbutikk som 13-14 åring.  3. En bitteliten bit av kjøleskapveggen vår, her ser vi den søte krabba vår. Den holder godt fast på et lite kort jeg fikk av minstesøss (hjerte). Kjøleskapet er ellers godt preget av minstens tegninger ♥♥

Siden Henrik kommer såpass seint hjem tar vi det med ro i kveld. Kose oss med middag og bytte kort er vel den «store» planen. Kanskje, jeg drister meg til å bake en kake om jeg får sovet litt på dagen idag?♥

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s