Lenge siden sist

Mitt første offisielle innlegg her på wordpress! Denne bloggen opprettet jeg i 2010 slik at jeg lettere kunne legge igjen kommentarer på bloggen til ei venninne (hei Susanne), men også en liten plan om å bytte bloggplattform. Noe jeg ikke gjorde… Før nå. Fikk veldig sansen for wordpress nå som jeg har hjulpet ei venninne (hei Charlotte) å få styr på hennes blogg (sjekk den ut når det ”åpner”, link vil komme når den tid kommer!!). Planen er egentlig å gå til innkjøp av eget domene, men det må jeg ta når det blir overskudd i økonomien og jeg får pakket hjernen min rundt hvordan jeg skal gå frem…

Reklamer

3 thoughts on “Lenge siden sist

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s